Renault Laguna: Alarm

Bouwjaar: 2003

Ik heb onlangs een Laguna GT 1.9 Dci Initiale gekocht uit 2003. Niet bij de dealer, maar bij een autohandelaar. Volgens de gegevens van de autohandelaar zou er een alarm op deze auto zitten, maar hoe weet ik nu of dit inderdaad klopt. Het enige lampje wat ik zie knipperen is van de startonderbreker. Is er op een of andere manier te zien of hier inderdaad alarm opzit?

Alvast bedankt,

Ron

vlemee

Geplaatst door vlemee (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dirk2270 (0), 18 jaar geleden

auto op slot zetten met de kaart als je er in zit en na 45 sec deur open maken van binnen uit als er alarm opzit moet ie gaan loeien

vlemee (0), 18 jaar geleden

Ik heb in de auto gezeten tot 1 minuut, en vervolgens de deur opengemaakt, maar ik hoor helemaal niets. Vreemd, dit terwijl volgens de handelaar er wel een alarm in zou moeten zitten.
Ik heb geen idee meer, alleen dat er dus waarschijnlijk geen alarm inzit.

Ron

deerbay (0), 18 jaar geleden

Wel, je startonderbreking is ook als het ware en autoalarm, het is niet dat het gaat loeien maar wilt zeggen dat ze niet ermee kunnen weg lopen, je hebt normaalgezien van de verkoper een attest gekregen waarop het vermeld staat, dit soms toch wel van belang kan zijn voor de verzekering

groetjes

dupl-u-5743-5dd147cfccebf+Laguna (0), 18 jaar geleden

achterklep openen en klepje linker achterverlichting openen:
verscholen in het linkerachterscherm achter een stukje schuim zit het alarm.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.