Renault Trafic: alarmlicht en ruitenwisser nulstand

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: turbo d

Hoi allemaal,
Bij deze trafic doet het alarmlicht het niet en de ruitenvegers komen niet terug in de nulstand.Waarschijnlijk hebben de problemen niets met elkaar te maken maar toch.De alarmliichtschakelaar is van het pulstype (hij blijft niet vaststaan).

Van de ruitenwissers heb ik 2 zekeringen gevonden die allebei heel zijn .Er staat ook constante spanning op de wissermotor.Als je de ruitenwissers uitzet blijven ze even doorwissen en stoppen dan zomaar ergens op de ruit.

Heeft er iemand de oplossing voor deze klachten?

Groeten John

digit

Geplaatst door digit (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik denk dat je 2 problemen hebt. 1e; schakelaar alarmlichten defect en 2; sleepbanen ruitenwissermotor smerig (schoonmaken of een nwe ruitenwissermotor).

digit (0) PRO, 14 jaar geleden

Henk je had gelijk.De ruitenwissermotor vervangen en ze doen weer wat ze moeten doen.
Bij citroen hebben we veel pulsschakelaars voor de alarmlichten dus ik dacht dat dit bij Renault ook was.Als je de draadjes korsluit deden de lichten het wel en de nieuwe schakelaar blijft ook vast staan.

Bedankt voor de info.

groeten John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.