Renault Trafic: nulstand ruitenwissers voor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: turbo d

Hoi allemaal,
Bij deze trafic komen de ruitenwissers niet terug in de nulstand.Ze blijven even doorwissen en stoppen dan zomaar ergens op de ruit.Ik heb twee zekeringen van de ruitenwissers gevonden en deze zijn allebei heel.Er staat ook constante spanning op de wissermotor.Volgens mij moet ik dit in de wissermotor zoeken of heeft er iemand een ander idee.

Ook werkt het alarmlicht niet bij deze auto.Ik weet niet of dit met elkaar in verband kan staan. De alarmlichtschakelaar is er een met pulsbediening.


groeten John

digit

Geplaatst door digit (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Doet de interval het nog wel John. Relais is ook een mogelijkheid. Wordt de motor na een tijdje erg heet dan is hij de schuldige. Geef de motor eens extra massa want de constand- spanning zorgt voor de ruststand. Groetjes.

cotech68 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ruitewisser heeft waarschijnlijk vast gezeten terwijl hij is aan gezet (bevroren), zekering vervangen

digit (0) PRO, 14 jaar geleden

Wissermotor en alarmlichtschakelaar waren stuk.
Bedankt voor het meedenken.

groeten John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.