Renault Grand Scénic 2007: antenne probleem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: F4R 17, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Ik vermoed dat de antenne niet goed meer werkt, ga eerst de moer onder het dak proberen te bereiken en ect. vast te draaien.
Doch zag in de hemel bij de doorgang middelste gordel iets ander zitten. Heeft iemand enig idee waar dat voor is? Moet ik daar iets mee? Ik weet dat de hemel via 2 kapjes bereikbaar is voor de moer. Ben benieuwd, met dank en groet,
Jan Willem

Jam Willem

Geplaatst door Jam Willem (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (300) PRO, 3 jaar geleden

Daar hoort de gordelgesp op vast te klikken is magnetisch , zie trouwens geen gordel zitten?

Jam Willem (0), 3 jaar geleden

Dank Kaleido voor de reactie. De gesp zit tussen hemel en dak, komt altijd naar beneden. Morgen ga ik voor de moer, en de gesp.............
groet,
Jan Willem

Jam Willem (0), 3 jaar geleden

Ik heb nu een paar foto's proberen te maken, vermoed dus dat het een gecombineerde antenne is. Zie nu een paar kabels naar de re zijkant lopen, richting tankdop, en 1 kabeltje naar links.
Foto geprobeerd van zijkant re, daar ergens zal een radiokabel moeten lopen.
Hoe zie ik trouwens of de radiokabel goed in de radio onder de re voorstoel zit? Hoe kan ik dat bereikbaar cq zichtbaar maken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.