Renault Scénic 2006: Raam rechts achter

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo wij hebbe een renault scenic en zins kort gaat het raam rechtsachter spontaan open onder het rijde en krijgen hem alleen dicht als we de auto uitzette en 2x opslot drukke met de kaart dan gaat het raam weer vanzelf omhoog met de bedienings knopjes lukt het niet wie heeft een idee waardoor die komt en wat tedoen

o0odenniso0o

Geplaatst door o0odenniso0o , lid sinds 2 maanden geleden

3 Reacties

Ed_audi, 2 maanden geleden

Mijn rechterachterraam en linker voorruit doet het ook niet.

Ik moet er nog naar kijken maar heb het idee dat het probleem well eens op de motor kan zitten. Daar zit een thermische unit op, die kun je eraf schroeven.

Mss eens uitwisselen van een wel werkende deur

Heino4267, 2 maanden geleden

Bekende oorzaken zijn onderbroken draden in de draadboom in de deuropening van de bestuurdersdeur (dat kan doorwerken op alle vier de deuren) en het schakelaarblok in de bestuurdersdeur.
Soms is het de Temic-unit in de deur en die kan je uitproberen door de betreffende deur open te maken en met massa en 12 Volt uit te proberen.

vercammen PRO, 2 maanden geleden

Op de unit fiche heb je in het midden 2 dikkere draden met +12 v en massa . Aan de massa stekker is meestal groen te zien door occidatie . Best is deze te vervangen of op te kuisen en de kontakten te vernauwen , dit kan door de gele huls los te maken en de klemmetjes open te trekken om het stekkertje er uit te halen langs de achterzijde .Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.