Renault Espace 2005: Audio bekabeling Espace IV

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900

Sinds kort heb ik mij een renault Espace aangeschaft met nieuwe motor
Rijdt super
Achteraan aan de cd lader vond ik enkele bekabelingen , ik vermoed audio en zou graag willen weten of iemand enig idee waarvoor deze dienen of hoe ik ze moet gebruiken
Ik voeg enkele foto's toe misschien dat iemand raad heeft

Mvg

mouradboom

Geplaatst door mouradboom (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Heino4267 (225), 7 jaar geleden

Ik zie alleen (vermoedelijk) antenne en luidspreker aansluitingen op de foto's, meer niet.

Je kunt uittesten of het luidspreker aansluitingen zijn door (met contact uit) een batterij van 1,5 Volt spanning op de aansluitingen te zetten: als je de 2 draden die bij één luidspreker horen bij elkaar hebt, hoor je een "plok" uit de luidspreker komen als je er met de batterij spanning op zet. Je hoort dan meteen welke luidspreker het is en je kunt dan opschrijven welke draad waarvan is.

mouradboom (0), 7 jaar geleden

Dus ik vermoed dat het voor een woofer is
Gewone standaard radio werkt dus ik begrijp de antenne aansluiting niet
Moest het voor een radio aansluiting zijn zou ik 2 fiches moeten hebben eentje voor stroom en eentje voor de luidsprekers maar deze zitten bij elkaar

Heino4267 (225), 7 jaar geleden

Als de radio werkt, wat is dan je probleem?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.