Renault Kangoo: auto kan in eens afslaan en daarna moeilijk aanpakken

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 d

hallo
de kango slaat soms af wanneer een stoplicht word genaderd, als hij is afgeslagen slaat de auto wel weer aan en kan er ook verder worden gereden.
een ander probleem is dat de auto s 'morgens soms niet wil starten. als er dan +- 10 min word gewacht start deze wel en loopt deze goed.
het probleem is niet altijd aanwezig maar komt en gaat, er gaat hiermee maar 1 foutcode gepaard en dat is er een van de E.G.R. ik heb de E.G.R al volledig schoongemaakt. de foutcode blijft weg maar het probleem blijft bestaan.
de volledige zekeringkasten zijn al gecontroleerd zowel de zekeringen als de aansluitingen en de draden. ook is het contactslot al gecontroleerd ook hier geen fouten.
alle aansturingsstroomen van alle relais zijn al gemeten en alle relais geven een spanning/stroom door. de bdp sensor is ook al doorgemeten en deze geeft en blijf signaal geven wanneer de motor niet wil aanslaan of afslaat.

ik weet dat het een beetje een vaag verhaal is, maar toch hoop ik op jullie hulp

m.v.g
michele biccai

biccai

Geplaatst door biccai (5) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

zit de gemodificeerde BDP sensor en stekker er al op?

biccai (5) PRO, 12 jaar geleden

ik heb vandaag de nieuwe bdp sensor besteld, ik kan hem morgen ophalen. ik hoop dat dit het probleem oplost

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

doet hij het weer ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.