Renault LAGUNA: Auto start helemaal niet meer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: F4R J7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Mijn auto viel tijdens het rijden op snelweg helemaal uit opeens. Ik ben toen met de vaart die ik had en zonder stuurbekrachtiging naar benzinepomp uitgeweken eenmaal daar starte die weer. Verder veilig thuis gekomen. Ik wou gister weer starte en dit ging met moeite na verschillende pogingen starte die wel weer. Vanochtend wou ik weg gaan en weer zelfde probleem pasje erin startknop ingedrukt en je hoort dat startmotor werkt. Verder gaat de radio aan dus accu werkt ook maar verder niks hij start niet.

Weet iemand wat dit is.

Mvg

Linda90

Geplaatst door Linda90 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

firedriver (65), 7 jaar geleden

Was zijn tank bijna leeg, mogelijk lucht in je systeem ?
Laat het anders uitlezen en je weet meer.
Vindt het raar van je stuurbekrachtiging, zou je riem niet los zijn ?
Als je die toch draaiend krijgt, welke lampje brand dan op je dashboard ?
Van op afstand moeilijk een beoordeling stellen.

gr.
Jantje

ferdinand (60), 7 jaar geleden

Ik heb dit ook gehad met een Grand Tour.Bleek het de smeltzekering te zijn.Die zit in een klein doosje bij je accupool.Bij een piekbelasting smelt hij een stukje weg, totdat er geen 12volt meer naar je startmotor gaat.
ferry

ronny530 (0), 7 jaar geleden

Diode brug in de dynamo defect en met wat pech naar massa doorgeslagen en daardoor een fatale kortsluiting heeft veroorzaakt waardoor de motor uit gevallen is.

7seconds (0), 7 jaar geleden

wanneer je motor tijdens het rijden uitvalt en je hebt geen automaat kun je hem in zijn vrij zetten en laten uitrollen naar een veilige plek.. De stuur- en rembekrachtiging zal dan niet werken. Wanneer een motor ineens uitvalt en niet met horten en stoten tot stilstand komt is het in de meeste gevallen een elektr(on)isch probleem. Laat de auto uitlezen. Controleer zeker ook het opname-element vliegwiel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.