Renault Twingo: Auto start niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1l

Ik heb vandaag eens gekeken naar de wagen, maar niks kunnen vinden. Wel stond wel maar 5 volt spanning op de brandstofpomp, kan dit een oorzaak zijn? Meestal staat er toch 12 volt op?

spierbundel

Geplaatst door spierbundel (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

goeie draden gemeten?

spierbundel (0), 13 jaar geleden

Ja, heb daarstraks ook bij een andere twingo gemeten en daar meet ik wel een nette 12 volt. Ik denk dat ik morgen anders een kabeltje van de plus leg om te kijken of hij gewoon wilt starten.

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

Mis ik hier geen opmerkingen ? maar start hij wel , en slaat hij niet aan of hoor je helemaal niets, een beetje vaag vind ik, wel 12,5 volt op de accu

spierbundel (0), 13 jaar geleden

Mijn fout, hij start wel maar slaat niet aan.

Bas_petiet (0) PRO, 13 jaar geleden

5v op de brandstofpomp is niet goed! verbind het ff door met een 12v +draad en kijk of hij nu wel wil aanslaan

Bas_petiet (0) PRO, 13 jaar geleden

Opgelost?

spierbundel (0), 13 jaar geleden

Het probleem is opgelost, wwat ik zelf niet heb gevonden. Mijn broertje heeft zijn wagen naar de garage gebracht en bleek dat er kabels waren doorgebrand, door de slechte montage van zijn geluidsinstalatie.

Al ben ik nu zelf wel benieuwd hoe en wat, gezien hij alleen een radio en 4 speakers in heeft liggen die nooit enkele defecten hebben getoont.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.