Renault Twingo: twingo doet raar

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Mijn Twingo heeft het volgende probleem: Zolang je de verlichting niet aanzet blijft hij lopen. Zet je de verlichting in de 1e stand (stadslichten) dan wil de auto afslaan, de digitale snelheidsmeter (incl. brandstofmeter etc) valt uit het scherm gaat op zwart ! de ruitenwisser gaat in slow-motion, richtingaanwijzers doen het niet meer en zelfs de hele verlichting valt uit !!! Als je de auto later wil starten is het net alsof de accu leeg is, hij start dan ook niet, het is net alsof er ergens een kortsluiting is die de accu leegtrekt !? De accu en de dynamo zijn doorgemeten bij een bedrijf en daar gaf de meetapparatuur OK aan, accu is in 3 weken al 2 X opgeladen...
Wie kan mij helpen ???

alvast bedankt

flapsje

Geplaatst door flapsje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Lijkt me een massa probleem.

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

Pak eens één startkabel en sluit die aan de ene kant ergens aan op het motorblok en aan de andere kant op een blank deel van de carrosserie.
Alsdan alles okee is, is de massakabel tussen motorblok en carrosserie niet in orde.

flapsje (0), 13 jaar geleden

Als ik rem of de richtingaanwijzer gebruik (gaan de remlichten c.q. knippelichten branden en dat is ook verlichting???) dan doet de auto normaal. Het is alleen de gewone verlichting. Vanmorgen de auto aangeduwd, hij start dan meteen en loopt gewoon, een stuk gereden met de auto om de accu op te laden enbij thuiskomst de auto uit gezet en meteen weer gestart en dan start 'ie dus niet...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.