Renault Trafic 2005: Auto valt uit

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F9Q U7, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 60

De motor slaat tijdens het afremmen af .lampje van het voorgloeien gaat dan branden en dan slaat de auto af.met uitlezen hij luchtmassa meter aan .deze is door bedrijf verwijderd en geef nu niks meer aan .maar hij blijft uitvallen.

Gin

Geplaatst door Gin , lid sinds 1 jaar geleden

2 Reacties

Problemcar Hulplijn PRO, 1 jaar geleden

Misschien kun je het probleem iets nauwkeuriger beschrijven Gin. Slaat hij alleen af als je op de rem trapt of ook bij het gas loslaten?

    Allebei .maar waarschijnlijk wat ik vandaag gemerkt heb heeft het iets met de airco te maken .als de airco uit staat heb ik nergens last van .zodra ik airco aanzet dan slaat de auto af bij heb afremmen . - Gin, 1 jaar geleden

Heino4267, 1 jaar geleden

Dan kan het zijn dat je aircopomp te zwaar loopt en dat de motor dat niet trekt.
(Op naar een gespecialiseerd airco bedrijf, als je op de kosten let niet naar de dealer.)

    Zou wel nieuwe aircopomp worden dan - Gin, 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.