Renault Trafic 2005: Auto valt uit

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F9Q U7, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 60

De motor slaat tijdens het afremmen af .lampje van het voorgloeien gaat dan branden en dan slaat de auto af.met uitlezen hij luchtmassa meter aan .deze is door bedrijf verwijderd en geef nu niks meer aan .maar hij blijft uitvallen.

Gin

Geplaatst door Gin (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Problemcar Hulplijn (0) PRO, 2 jaar geleden

Misschien kun je het probleem iets nauwkeuriger beschrijven Gin. Slaat hij alleen af als je op de rem trapt of ook bij het gas loslaten?

    Allebei .maar waarschijnlijk wat ik vandaag gemerkt heb heeft het iets met de airco te maken .als de airco uit staat heb ik nergens last van .zodra ik airco aanzet dan slaat de auto af bij heb afremmen . - Gin (0), 2 jaar geleden

Heino4267 (225), 2 jaar geleden

Dan kan het zijn dat je aircopomp te zwaar loopt en dat de motor dat niet trekt.
(Op naar een gespecialiseerd airco bedrijf, als je op de kosten let niet naar de dealer.)

    Zou wel nieuwe aircopomp worden dan - Gin (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.