Renault Megane: auto wil niet starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

hallo ik heb een vraag ik heb zins kort een megane coupe gekocht 98 maar niet veel geluk mee gehad nu wil die niet meer starten waschijnelijk start onerbreker en in de garage van een kennis van me ken die niet vinden wat het is op het dashboard geeft ie rechts boven in een oranje knipper lampje met een spiraal teken er in zeg maar in de handleiding gekeken en staat raadpleeg de daeler ...
Maar heb het een en ander al gelezen dat als de accu leeg dat alles opnieuw gedaan moet worden maar vind het raar dat me knipper lichten het niet meer doen me gewonne lichten niet kan dat ook door die startblokkering komen zo niet dan ben ik bang dat er meer aan de hand ik hoop dat er mensen zijn die mij verder kunnen helpen mvg sebas

sebas433

Geplaatst door sebas433 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

controleer alle verbindingen eens, accu is wel vol? even meten met een volt meter, als je het niet zelf kunt vraag dan iemand die er verstand van heeft (je kan ook niet alles)

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 12 jaar geleden

Zitten wat zekeringen naast de accu die zou ik eerst eens controleren.

Oiram

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.