Renault Scenic: automaat bak schakelt niet meer op en terug

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v

Hallo ideren , ben zelf gewerkt als automonterur meer dan 12 jaarmaar zo iets heb ik niet tegen gekomen. Ik heb pas een renault scenic gekocht uit 1998 als tweede autootje, maar wat blijkt automaat bak doet raar, bij optrekken trilt hij af en toe en als ik snelweg op gaan schakelt hij verder naar de 4e versnelling maar als ik moet beitje afremmen of snelheid verminderen schakel die naar zij 3e versnelling en blijf dat zoo tot ik hem uit zet en opnieuw start. Maar daar voor gaat lampje van motorstoring aan en gaat uit pas als die opnieuw gestart is. En tweede probleem is dat toen ik hem kocht lamp van abs niet werkte achter de klok gekeken en blijk dat lamp eruit getrokken is ,heb een nieuwe erin gedaan maar die blijft branden . ABS werkt op natte weg om dat ik pomp hort en voelt onder de voet en blijf branden tot snel weg , pas op snel weg gaat lamp van abs uit en begin ie weer branden al ik van snel weg komt stil staan voor de stop lichten. Al vast bedankt.

pindjo

Geplaatst door pindjo (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

De boer transmissies (0) PRO, 14 jaar geleden

het verstandigste is om de auto eerst even uit te lezen op foutcode's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.