Renault KANGOO: automaat-lampje

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: K7J B7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Ik heb een Renault Kangoo 1.4 uit 2001. Dit is een automaat. Deze auto heb ik pas. De auto heeft na aankoop direct een grote beurt gehad en de distributieriem is vervangen. Een tijdje daarna begon de auto raar te schakelen. Als je optrok leek het wel of de auto heel traag van de plek kwam. Ook als je stil stond leek het wel of de wagen toch tussendoor aan het schakelen was. Ook ging opeens het lampje branden van de automaat. De automaat heb ik terug gebracht naar mijn monteur. Deze heeft de olie van de automaat vernieuwd. Deze was helemaal zwart en stonk verbrand. Auto liep daarna een stuk beter, maar liep in mijn ogen niet 100%. Na 2 dagen rijden is ook weer spontaan het lampje van de automaat gaan branden. Bij een koude start brandt het lampje niet. Is iemand bekend met dit probleem ??

Pendragon

Geplaatst door Pendragon (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1630) PRO, 7 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen bij de dealer .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.