Renault KANGOO: Bijzonder Startprobleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: K9KB7, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 60

Motor slaat na een klein stukje gereden te hebbenniet aan. 3 garages hebben er naar gekeken maar tot opheden is oorzaak niet gevonden. Na een sleep van misschien 5 meter...start de Kangoo weer als een zonnetje...rijd ik nadien ongeveer een kwartier ,,,starten geen probleem...echter vervolgens een klein ritje en dan weer hetzelfde probleem....wie o wie heeft hier eerder van gehoord ? De standaard zaken als accu , bedrading, lekproef etc zijn door de betrokken garages natuurlijk al gedaan?. Uitlezen electronica geeft aan te lage drukrail maar de electronica lijkt ook niet echt betrouwbaarst die zin dat de automatische deurverdrgendeking regelmatig een eigen leven leidt..ook wanneer ik niet in de auto zit...

Fernhout

Geplaatst door Fernhout (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Te lage raildruk kan uiteraard zorgen voor het niet starten. Gaat de motor wel gewoon rond als hij niet wil?

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Fernhout (0), 7 jaar geleden

Ja,....maar hij slaat dan niet aan

asx (0) PRO, 7 jaar geleden

te lage raildruk:
controleer tank op ijzervijlsel
9 op 10 hogedrukpomp overleden
ook verstuivers laten testen, niet alleen lektest

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.