Renault Clio: automatische 3-bak normaal gedrag?

Bouwjaar: 1997

Ben sinds kort in het bezit van een Clio automaat-3bak. Bij opschakelen van 2 naar 3 (circa 60km/hr) is bij koude motor een lichte klap hoorbaar en enigzins voelbaar. Bij warme motor is dit nog slecht in zeer lichte mate aanwezig. Tussen 1 en 2 verloopt alles perfect. Op schakelmomenten zelf is niets aan te merken. Wie kan mij vertellen of deze 3-bak van 2-3 ook perfect zou moeten schakelen of dat het normaal is dat een lichte klap hoorbaar is? En wat kan eventueel de oorzaak zijn? (75000km gelopen)

hoogfrequent

Geplaatst door hoogfrequent (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Is normaal, zo schakelen de MB3 bakken.

hoogfrequent (0), 18 jaar geleden

Da's fijn om te horen Henk. Scheelt een boel zorgen. Volgens mij is de automaatolie nooit vervangen dus dat wil ik in ieder geval (bij de dealer laten)doen evenals het microfilter. Enig idee hoeveel tijd dit vraagt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.