Renault Clio: Achterruitverwarming

Bouwjaar: 1991

ik ben eigenaar van een renault clio automaat uit 1991. sinds kort heeft de achterruitverwarming het begeven. ik heb alles doorgemeten, ik heb stroom bij de schakelaar, en ook bij de zekering, maar als ik de zekering eruit haal heb ik nog stroom bij de schakelaar. de renault dealer vertelde mij dat er niks tussen de kabel zit, maar gewoon een kabel van voor naar achter ligt, is er een stroomloop van deze clio? zodat ik kan zien waar mijn kabel ligt?

hendrik4285

Geplaatst door hendrik4285 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Je bedoelt waarschijnlijk i.p.v. stroom spanning. Meet eens waar je nog spanning hebt, bij de zekering, waarschijnlijk zit er ook een relais, hier ook meten en ten slotte bij de achterruitverwarming zelf. Je kunt de pennen van de meter gewoon op de verwarmingsstript zetten en meten of je er spanning hebt.

K.G. (0) PRO, 18 jaar geleden

Heel vaak zit er een kabelbreuk in de rubber doorvoer naar de achterklep.

hendrik4285 (0), 18 jaar geleden

volgens de renault-dealer zit er geen relais voor de acterruitverwarming, ik heb ook spanning bij de zekering. maar heb geen spanning bij de achterruit.

Peter Schouten (0), 18 jaar geleden

Dan heeft K.G. het denk ik bij het rechte eind. Kabelbreuk in de doorvoer dus.
suc6
Peter

hendrik4285 (0), 18 jaar geleden

bedankt voor jullie reacties, ik ga er morgen naar kijken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.