Renault Clio: klok verlichting

Bouwjaar: 1993

weet iemand hoe je het klokje en het bedieningpaneel voor de verwarming uit moet bouwen want alle lampjes moeten vervangen worden ik heb het al geprobeerd maar kan er niet bij komen alvast bedankt

bobbie1353

Geplaatst door bobbie1353 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hoogfrequent (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelde probleem met een 1997 Clio. Vraagbaak ingekeken maar deze behandelt dit item niet. Hopelijk hoeft niet het hele dashboard los. Weet trouwens iemand waarom de vraagbaak voor de Clio tot 1993 loopt en model 1994 tot 1998 niet als vraagbaak voorkomt?

hoogfrequent (0), 18 jaar geleden

Achteraf een overbodige vraag voor mijn Clio uit 1997. Onder verwarming-bedieningspaneel zit een grijze kunststof strip die met 2 torx boutjes is vastgezet. Deze boutjes verwijderen, dan onder draaibare afdekkap radio aan beide zijden 2 kleine zwarte parkers verwijderen. Radioomkasting naar voren klappen en grijze strip verwijderen. Bedieningspaneel zit nu nog met 2 torx boutjes vast. Na losnemen paneel wat heen en weer schuiven en zien te kantelen. Er is nu 1 zwarte lamphouder die je los moet draaien met een tangetje want je vinges zijn te dik. Lampje uit lamphouder trekken en vernieuwen. Terugbouwen spreekt voor zich. Kwartiertje werk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.