Renault Laguna: Bandenspannings kabel lauguna 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Ik ben bij de dealer geweest, en er achter gekomen dat er en kabel breuk(aangetast) in mijn kabel zit die de spanning door moet geven.
Nu blijft er dus constant een oranje lampje branden en alle banden op het scherm zijn weg.
Om dit te laten maken kost mij dus 120,00

Weet iemand een andere mogelijk heid om het lampje uit te schakelen of goedkoper het kabeltje te laten repareren?

Mvg Patrick

patrick538

Geplaatst door patrick538 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Je kan het bandenspanningssysteem uit laten zetten bij de dealer. Maar ik denk dat de dealer de kabel bedoelt onder de auto naar de ontvanger. Je kan even nakijken of de stekker niet geoxideerd is welke op de ontvanger zit. De ontvanger zit onder de auto ter hoogte van de bestuurdersstoel.

patrick538 (0), 14 jaar geleden

[quote=Safrane10698]Je kan het bandenspanningssysteem uit laten zetten bij de dealer. Maar ik denk dat de dealer de kabel bedoelt onder de auto naar de ontvanger. Je kan even nakijken of de stekker niet geoxideerd is welke op de ontvanger zit. De ontvanger zit onder de auto ter hoogte van de bestuurdersstoel.[/quote]
Klopt ja, de stekker was geoxideerd.
Kan je zelf deze repareren?

Volgends de dealer moet er een nieuwe kabel onder.

mvg Patrick

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Je kan hem ook even proberen goed schoon te maken met een klein schroevendraaiertje en contactspray.

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

Onvanger zit links achter je slikscherm deze loopt vanaf achter je bestuurdersstoel, warschijnlijk is het witte kabeltje gebroken/geoxideerd ( meet deze even met een Ohm meter)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.