Renault Clio Estate 2011: Bediening navigatie

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F H7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 76

Goedendag,

Ik ben sinds kort in het bezit van een Renault Clio Estate uit 2011.
Nu ben ik op zoek naar iemand wie mij kan vertellen hoe bijvoorbeeld de navigatie en de tijdklok in het navigatiescherm kan worden aangepast.
Ik heb alle instructieboekjes uitgeplozen maar niets kunnen vinden aangezien de lay-out van het dashboard afwijkt van hoe het instructieboek het uitlegt.
Uiteraard ben ik ook alle instellingen via het bedieningspaneel vlak boven de versnellingspook doorgegaan maar ook hier niets te vinden.

Hopelijk kan iemand mij op de goede weg helpen.

Sander0251

Geplaatst door Sander0251 , lid sinds 5 jaar geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door Sander0251, 6 maanden geleden

Bovenstaand probleem ondertussen zelf al opgelost. Het blijkt dat ik een afstandsbediening nodig heb om de navigatie e.d. te bedienen. Deze was echter niet meer aanwezig. Meteen maar een nieuwe afstandsbediening besteld bij de Renault dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio Estate of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.