Renault Laguna: bedieningsknoppen airco en achteruitverwarming schakelen niet in

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

bedieningsknoppen middenpaneel airco en achterruitverwarming schakelen niet in ,zekeringen allemaal goed

robidol

Geplaatst door robidol (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ed Ang (0), 13 jaar geleden

Ok, dit duidt op een breuk in de zekeringkast.
Bovenop de zekeringkast, achterin, uiterst links begeeft zich een zwarte stekker. De ECC mondt uit in deze stekker. Je kan er waarschijnlijk alleen goed bij als je het zekeringkast paneel aan de voorzijde verwijdert en de zekeringkast zelf zodanig aan de voorzijde demonteert, dat je de zekeringkast naar beneden kan scharnieren. Als het inderdaad de veroorzaker is, dan zal je bij het bewegen van de stekker en de kabels het ECC paneel moeten zien aangaan. Indien dit het geval is, dan is er slechts 1 oplossing: een nieuwe zekeringkast. Heb het inmiddels al 2 keer meegemaakt met 2 zekeringkasten.

robidol (0) PRO, 13 jaar geleden

bedieningsknoppen middenpaneel airco en achterruitverwarming schakelen niet in ,zekeringen allemaal goed

Ed Ang (0), 13 jaar geleden

Had je al mijn tip gecheckt?

robidol (0) PRO, 13 jaar geleden

Ben er inmiddels uit,het zat in de bedieningsknoppen,die aangestuurd worden door een printplaat die boven de verwarmingsknoppen in een zwarte box zit,ik heb bij Willy Lankeveld in Volkel een complete gebruikte bedieningsunit gehaald,aangesloten en alles functioneert weer.bedankt Willy ,en Ed bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.