Renault Mégane Cabrio 1998: Bedrading snelheidsmeter

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K7M A7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

De snelheidsmeter doet raar ondanks vernieuwing van de snelheidssensor en de stekker ervan. Bij de montage van de nieuwe sensorstekker blijken zwarte en grijs/groen/witte draden zwart (gele draad is in orde) gekleurd en ook vettig te zijn. Mogelijk veroorzaken die het probleem met de snelheidsmeter en moeten deze vervangen worden of beter: een nieuwe bedrading getrokken worden. Ik beschik niet over een schema met alle elektrische verbindingen, daarom de vraag waar zijn de beginpunten van de 3 kabels naar de snelheidssensor?

NicolaasVD

Geplaatst door NicolaasVD (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.