Renault Mégane Grand Tour 2006: Ruitenwisser achter.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M D8, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Hallo, kan iemand mij vertellen hoe ik de spanning van mijn ruitenwisser kan afkoppelen, zonder de bekleding van de achterklep te hoeven te verwijderen. Hij blijft maar zijn eigen gang gaan, en ik wil het op deze manier proberen. Waar moet ik voor wezen.. bedankt

bruig1

Geplaatst door bruig1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (245) PRO, 2 jaar geleden

Bekleding toch er maar afhalen is de enige oplossing, is vrij simpel , het zou kunnen dat je een aparte zekering hebt maar denk het niet.
Is de bedrading in de doorvoer tussen klep en dak niet defect ?

bruig1 (0), 2 jaar geleden

Hallo Kaleido, Hij gaat alleen na het starten een keer of 5 heen en weer, om dan vervolgens in een vreemde stand te blijven staan. Ik ben mij bewust van de doorvoerkabelboom van deze megane. Ik heb er al mee te maken gehad met de achtruitverwarming, verlichting, en het slot. Alles al een keer een omleiding gegeven met nieuwe draden. Wordt wel steeds slechter. Zou dit dan ook weer hier aan liggen?

kaleido 1 (245) PRO, 2 jaar geleden

Is goed mogelijk .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.