Renault Scénic 2005: Bestuurdersstoel schuif niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M D8, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Hallo,
Ik heb Renault Megane Scenic 2005 en sinds gisteren kan ik de stoel van de bestuurder niet meer naar achter en naar voren schuiven met het handeltje dat links aan de voorkant van de stoel zit. Als ik het handeltje trek dan zie ik dat de kabel die gekoppeld is wel mee trekt maar trekt de stang onder de stoel niet naar beneden. Als ik onder de stoel zelf op de langere stang naar beneden druk, dan schuift de stoel wel. Ik zie ook dat er een kabeltje met stekkertje los onder de stoel ligt/hangt maar zie nergens waar dit hoort. Ik vroeg me af of het schuiven van de stoel iets met de kabel te maken heeft. Hoor jullie suggesties wel

k.marfo@chello.nl

Geplaatst door k.marfo@chello.nl , lid sinds 4 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Als je aan de hendel trekt en de stang beweegt niet dan zal er iets los zitten of afgebroken zijn , kabel volgen en kijken wat er mis is.
Systeem is mechanisch, stekker zal ergens anders van zijn.

Elblag, 4 maanden geleden

Het kan zijn dat het zichzelf heeft losgemaakt of zelfs iets heeft gebroken ?? als het mogelijk is? om bij de torsiebouten te komen ?? als dat zo is, verwijder dan de bouten op de geleiders, hij beweegt de weg die hij moet maken en je kunt van daaruit beter opschieten met de stoel verwijderd word uit de auto.

Elblag, 4 maanden geleden

Normaal probleem bij deze voertuig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.