Renault 0: bij afremmen op de motor schokken

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: j7t

bij onze espace 2,2 benzine van 1994 met 150000km doet zich het volgende voor :
bij het afremmen op de motor en vooral in de derde begint de auto te ,schommelen/bokken het lijkt er op dat het steeds erger word de verdeler kap bougie,s en kabels zijn recentelijk bij het onderhoud vervangen de auto loopt verders goed en het verbruikt is ook niet abnormaal heb de vacuum slangen gecontroleerd die zijn allemaal heel kwam onder het spruit stuk een soort van T stuk tegen met 2 maal vacuum aansluiting er op en 1 maal stekker aan sluiting wie kan mij zegen waar deze na toe gaat en waar deze voor dient groeten max

max71

Geplaatst door max71 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

max71 (0), 17 jaar geleden

iemand een idee ??

max71 (0), 17 jaar geleden

niemand!!!!

AS1 (105), 17 jaar geleden

Heb je al getest op lekke inlaatspruitstukpakkingen?
Zie: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

max71 (0), 17 jaar geleden

heb het inlaat gedeelte getest door er teflon op te spuiten de motor reagerde er niet echt op het bokken doet ie het ergst als je uitvierd dus met de gas klep dicht of zou het kunnen zijn dat een injector na druppeld /lekt iemand hier ervaring en hou kun je die dingen testen ?

AS1 (105), 17 jaar geleden

maak de gasklep maar eens schoon. dat kan sowieso geen kwaad.

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Kan toch inlaatspruitstukpakking zijn. Bij het afremmen op de motor kantelt het blok waardoor op dat moment lek optreedt maar bij stationairloop niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 0 of stel zelf een nieuwe vraag.