Renault Scenic: bijgeluid vering

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: dci

Als ik met de auto op de snelweg rijdt en er is wat deining op de weg dan hoor ik een geluid vanaf de voorkant wat lijkt of het wiel tegen de wielkuip aanloopt. Het geluid hoor ik ook als ik over drempels rij. De schokbrekers zijn verder goed en er is in de wielkuipen niets te zien. Weet iemand wat dit kan zijn.

herman57

Geplaatst door herman57 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

marcel1 (0) PRO, 17 jaar geleden

Stabilisatorstangrubbers misschien droog?Marcel

herman57 (0), 17 jaar geleden

Het geluid doet zich voor vanaf de rechter voorkant van de auto en bij deiningen op de snelweg vanaf 110km per uur. Kan een droog rubber dit geluid veroorzaken? Is het te verhelpen door het rubber met een olie of vet in te smeren of moet het rubber vervangen worden? Herman

marcel1 (0) PRO, 17 jaar geleden

Je kunt de stabilisatorrubbers het beste even losschroeven en dan insmeren met een vet dat rubber niet aantast. Bij Renault hebben we daar speciaal roze vet voor.Marcel

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Zeker geen gewoon vet op basis van petrochemisch toevoegen. Dat tast het rubber aan.

Sytze

herman57 (0), 17 jaar geleden

Volgende week worden de rubbers losgehaalt en ingevet. Ik laat jullie weten of het daarna is verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.