Renault Scenic: Binnen lamp blijft branden en buiten verlichting knippert niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Goededag iedereen,

Sinds vandaag blijft het binnen lamp (die normaal als je de deur dicht doet) aan. Als de contact aanstaat gaat het lampje wel uit als de deuren gesloten zijn. Is het contact uit en de sleutel zit ook niet meer in het contact dan blijft het lampje aan, ook met gesloten deuren.
Wat ook tegelijk is gekomen is dat als je de auto met de afstandsbediening op slot doet, de buiten verlichting niet meer knippert. Deze knippert normaal 2x als de auto op slot gaat. Als de auto weer open wordt gemaakt met de afstandsbediening dan knippert de verlichting wel 1x en dat klopt.

Weet iemand toevallig wat hier aan de hand is/wat de oplossing is.

Alvast bedankt voor jullie reactie en hulp.

Groeten,

Patrick

panthers64

Geplaatst door panthers64 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

BenzMercedes (0), 16 jaar geleden

Hoi...ik denk dat er gewoon heel simpel een deurcontactje kapot is... heb je daar al naar gekeken?

panthers64 (0), 16 jaar geleden

Nog niet goed, maar het vreemde is dat wel alles goed werkt (qua binnenverlichting dan) als het contact aan is. Door open licht aan, deur dicht licht uit en dat is niet zo als het contact eraf is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.