Renault Laguna: Bobine test

Bouwjaar: 1997

Hallo allen, Ik heb problemen met het stationair toerental van mijn laguna 18 op G3, op benzine loopt ie redelijk goed, en op lpg is het net alsof er een kooltje in de bougie zit.

zitten nieuwe bougies in en nieuwe kabels en luchtfilterhuis is potdicht voor valse lucht dan. maar hij loopt erg onregelmatig en wil nog wel eens wat poffen backfireren. nu heb ik de bobine nagemeten er staat voor de aansluitstekkers 1 oom en geeft op beide 1,4 oom en tussen de bobine kabels 7660 en 7770 oom terwijl dat tussen de 8000 en 10000 moet. beteket dat de bobine nu stuk is ?

wie helpt mij hieruit.

Mvg Patrick

Geplaatst door

Patricko (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

klepspeling controleren

abc 0
badge

19 jaar

die zijn 19000 km pas gedaan. zou het ook niet in de afstelling van de lpg convurter liggen? tis wel een G3 instalatie

Patricko 0

19 jaar

moeten elke beurt gesteld worden

abc 0
badge

19 jaar

Nou, heb het volgende gedaan. Heb er een nieuwe bobine ingezet(a 55 euro), Nieuwe bougies erin die met 4 armpjes voor hogere vonk opbrengst, en hij loopt weer strak! geen geknal weer gehad, van het geknal staat mijn luchtfilter nog steeds half open en heb de kleppen nog niet laten stellen, maar het maakt niet uit, lopen als een tijger. bedankt voor advies.

Patricko 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.