Renault Clio: Brandstofklep geblokkeerd

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5DCi

hoi

ik heb namelijk een probleem. Zaterdag wou ik gaan tanken, maar net als ik wou tanken, kreeg ik mij brandstofklep van renault Clio niet meer open, hij zit gewoon geblokkeerd. Normaal als mijn deuren niet op slot zijn moet ik gwn kunnen open doen om dan de dop ervan af te draaien, maar nu ging dat niet meer.

weet iemand hoe ik die weer open krijg, zonder dat ik de garage moet raadplegen. heb de bekleding in koffer al eens weggenomen om daar misschien hem open te krijgen maar zonder succes. ik kan nu nog een 300km rijdn met mijn tank, zegt de auto.

please, zo snel mogelijk antwoord.

ClioIII

Geplaatst door ClioIII (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

teunissen (0), 13 jaar geleden

Ik denk dat je toch via de achter bekleding het spul los moet maken, rij even langs een dealer, die willen je best wel op weg helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.