Renault r5 gtt phase 2: Brandstofpomprelais

Bouwjaar: 1988

Ik heb mijn brandstofpomprelais kapot. Maar ik weet helaas niet precies hoe ie eruit ziet en wat eventueel voor nummer erop staat. Hij hoort ergens rechts naast de zekeringskast te zitten. Kan mij iemand helpen?

r5gtturbo9227

Geplaatst door r5gtturbo9227 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat zijn de eerste 7 karakters van je chassisnummer? Zijn dat vf1c405? Het benzinepomprelais zit in de zekeringkast in de auto en is bruin van kleur.

Weet je zeker dat de motor geen benzine krijgt? Meestal is het relais in de paravan de oorzaak. Deze schakeld de ontsteking uit als de turbodruk te hoog wordt. Dit relais loopt dan vol water en dan gaat ie defect.

r5gtturbo9227 (0), 19 jaar geleden

Hoi, henkie.
Ja mijn eerste 7 karakters zijn idd vf1c405.Waar zit dat relais van die paravan dan. Is dat die aan de passagierskant achter? Wat kan je daaraan doen? Ik heb mijn benzinepomp rechtstreeks op de accu aangesloten en toen deed ie het gewoon. paar x op de zekeringskast gemept en toen reed ie ff.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 5 of stel zelf een nieuwe vraag.