Renault Clio: carkit met mute funktie

Bouwjaar: 2002

Wie kan mij helpen aan een aansluitschema van mij radio/cd-speler die standaard in mijn clio zit zodat ik weet waar ik de draad voor de mute functie van mijn carkit moet plaatsen.
help mij uit de problemen.

Farnhem

Geplaatst door Farnhem (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Marien7193 (0) PRO, 19 jaar geleden

Mute draad zit bij een standaard radio Renault tegenover de constand voeding draad(rode draad). Uit mijn hoofd zwarte stekker, pos.A3(meestal rose draad)
( pos. nummering staat heel klein op de stekker)

Groetjes Marien

Farnhem (0), 19 jaar geleden

Hallo Marien van den Boom.
Bedankt voor je snelle reactie op mij bericht.
Alle aansluitingen zijn bezet behalve de blauwe. wat dat is weet ik ook niet.
Is dat mischien voor een cd-wisselaar?

Alvast ontzettend bedankt

Groetjes Jan van Arnhem.







Marien7193 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je bedoelt die blauwe vierkante aansluiting achter op de radio? Deze vierkante stekker aansluiting is voor een wisselaar. Heb je de mute draad nou gevonden?

groetjes.

Farnhem (0), 19 jaar geleden

Nee want mijn vriendin heeft mijn auto mee. Morgen ga ik kijken waar het mute draadje, de "+" en de "-" draad van de carekit aan moet bevestigen met behulp van jou info.

Nog over die wisselaar, welk merk en type moet dat zijn zodat het op die aansluiting past. Weet jij soms een site waar informatie op staat over de wisselaar en het eventueel te koop is?

Groetjes.

Marien7193 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik weet dat er diverse merken wisselaars op de radio kunnen met een verloopstekker, het fijne weet ik er niet van. Even bij de dealer vragen.

Marien7193 (0) PRO, 19 jaar geleden

De dikke rode draad is de +. De dikke zwarte op de radiostekker de -. De + na contact is de gele.

Groetjes Marien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.