Renault Laguna: carminat navigatiesysteem

Bouwjaar: 2006

hallo,
net een Laguna GT Initiale met Carminat navigatie systeem gekocht (ingebouwd kleurenscherm, kaarten, tmc etc).

Vraag: file informatie wordt op het systeem met een icoontje weergeven (driehiekje met autootjes) op de plek waar de file begint. Via tekst wordt de richting en de lengte aangegeven, maar op de kaart is dat niet te zien. Als je in de file zit weet je niet hoe lang die nog is, en hetzelfde geldt als je vanaf een oprit halverwege de file aan komt rijden. In de volvo van mijn collega wordt op de kaart via een gekleurde lijn langs de route de plaats en lengte van de file aangegeven (vgl met anwb website). Is dit iets wat op carminat niet zit, of is het een optie die ik ergens aan moet zetten?

bvd,

Geplaatst door

jadoe (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Als het dezelfde VDO is als mijn navigatie uit 2002 moet je hem doormiddel van de grote draaiknop links van kaart naar splitscreen of pijltjes kunnen zetten, je zult zien dat het dan wel is aangegeven.

ezwets 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.