Renault Laguna: koolmonoxide van7 naar 0,2 en terug

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

mijn auto houdt in tijdens rijden en nu blijkt tijdens de keuring dat soms de Co2, 7 is en soms keurig 0,2. weet iemand waarin ik dat probleem moet gaan zoeken?? Heeft ie zowel op gas als benzine.

Joost

Geplaatst door Joost (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

is er geen sprake van valse lucht ?

Stefan

sgm (0), 18 jaar geleden

Een auto met kat heeft normaal gesproken geen CO (koolmonoxide) van enige betekenis. Dus of de kat is stuk of de motor produceert zoveel CO (door slecht mengsel of verbranding) dat de kat het niet aankan.

Gaat de motormanagement storingslamp aan?

Joost (0), 18 jaar geleden

Er gaan geen lampen branden en er is geen storing in het management te lezen. Het voelt als verzuipen, want onbelast kan ik gewoon gas geven maar tijdens rijden zakt het toerental in en geeft hij een verzopen indruk tot bijna stilstand toe.

sgm (0), 18 jaar geleden

Ben Van Der Doelen in Schijndel eens . Is een goede vakgarage met verstand van LPG. Wellicht komen we elkaar nog tegen want de mijne heeft de LPG pomp kapot, bekend probleem. (Laguna GT2 2002, LPi van Vialle)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.