Renault Espace: centale deurvergrenelling

Bouwjaar: 1996

hoi ik heb en espace met centale deurvergrenelling nu gaan de achterdeuren wel opslot maar de voor deuren niet
kan iemand mij hier bij helpen dit op te lossen

kuki01

Geplaatst door kuki01 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nico1 (0), 15 jaar geleden

vreemd verhaal, wel eens meegemaakt dat er 1 deur niet meer reageerde, dan cv-motortje vervangen.wel bekleding er af halen.
Jij zegt dat de voordeuren niet opslot gaan, maar als je ze bv. op de hand op slot zet(pennetje indrukken) gaan ze dan wel open op de cv ?
Ik kan mij niet voorstellen dat er elektrisch een scheiding tussen voor- en achterdeuren is.

kuki01 (0), 15 jaar geleden

het is zelfs zo dat als ik mij cv op slot zet mij rechterdeur wel op slot gaat maar als ik hem weer open doe dan blijft hij opslot en moet ik hem weer open doen met de sleutel

nico1 (0), 15 jaar geleden

Hoi AAt, er kunnen in mijn optiek maar 2 dingen aan de hand zijn.
De meest waarschijnlijke is dat het servo-motortje van de CV die je slot bediend kaduuk is, eerst er uit halen en dan op de sloop zoeken.BV AutoComerse, ek heb er ooit een van een R21 gemonteerd werkt goed en volgens mij zijn ze allemaaal vrijwel identiek... behalve diegene die aan de bestuurders deur zit, daar zitten meer draadjes aan(meer comando's)
Het tweede wat je zou kunnen nakijken is of de bedrading tussen deur- en spijl niet gebroken/doorgesleten/geknikt is.

Laat me horen hoe het afloopt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.