Renault Grand Espace: schudden tijdens accelleratie 80 naar 100/120

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo ik heb een grand espace met het volgende probleem. Tijdens accelleratie in 4 of 5 van 80 naar 100/120 schudt de motor behoorlijk. Bougies vervangen, gasklephuis vervangen, maar probleem blijft bestaan. Het is iets beter geworden na het vervangen van de bougies boardcomputer geeft geen storing en uitlezen geeft geen storing. Iemand een goede tip of bekend met dit probleem???

wheelerdealer.nl

Geplaatst door wheelerdealer.nl (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 15 jaar geleden

Aandrijfas(sen). Bouw eerst de linker aandrijfas uit en kijk/voel dan of de tripoïde van de as ook slijtsporen heeft gemaakt in de kom van de versnellingsbak. Zo ja, dan moet je deze kom (hol differentiëel tandwiel) vervangen. Zo nee, dan is je rechter aandrijfas stuk.

wheelerdealer.nl (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Henk Nobach]Aandrijfas(sen). Bouw eerst de linker aandrijfas uit en kijk/voel dan of de tripoïde van de as ook slijtsporen heeft gemaakt in de kom van de versnellingsbak. Zo ja, dan moet je deze kom (hol differentiëel tandwiel) vervangen. Zo nee, dan is je rechter aandrijfas stuk.[/quote]
Henk bedankt rechter aandrijfas is stuk (binnenste homokineet veel spelling)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.