Renault Master 2014: Centrale portier vergrendeling

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H9T 08, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 107

Waar zit de connector met pin nummers pin 4 markering lampen , pin 7 d+ , pin 1 deurslot op slot , pin 9 deurslot open , pin 5 spieker R , pin 14 spieker L daar is de bedrading van de camper op aangesloten . De camper deur wil wel van slot af maar niet op slot met de cv bedinging sleutel .

c.dekker

Geplaatst door c.dekker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Master? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 8 maanden geleden

Begrijp je vraag niet helemaal, maar zoek je de Carrosserie computer? Die zit onder het stuur volgens de info die ik kan vinden, zie afbeelding

.

c.dekker (0), 8 maanden geleden

Hier reageer ik op u e-mail , het probleem is nog niet opgelost , het ontbreekt momenteel aan tijd en de camper is in gebruik . Teven moet ik nog even nagaan waar de genoemde connector zit in het auto gedeelte .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Master of stel zelf een nieuwe vraag.