Renault clio chicane 1.2 16v: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2002

Heb een clio chicane van 2002 net gekocjt en heb het volgende probleem. Telkens als ik optrek met de auto gaan de deuren in de centrale vergrendeling. Als ik dan op het knopje duw van de vergrendeling gaan ze wel weer open, maar alsik dan weer ergens voor het stoplicht sta en optrek springt de knop weer op vergrendeling. Ik neem aan dat dit niet zo hoort.
Weet iemand waar dat aan kan liggen.

Ik hoor het graag.

Mvg,

Francois

francois31

Geplaatst door francois31 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jospeug (0), 20 jaar geleden

Mechanisch: Staan de portieren goed afgesteld? Misschien dat door het optrekken een portier beweegt in deurstijl waardoor de cv de opdracht krijgt om te sluiten?

Electrisch: Doorgesleten stroomdraad of losse stekkerverbinding aan de cv-stuurdoos?

Succes,
Jos

erik2855 (0), 20 jaar geleden

Dit betekent dat de automatische vergendeling is geactiveerd. Je kunt de automatische vergrendeling eraf halen door de knop van de centrale vergrendeling op het dashboard net zo lang ingedrukt te houden totdat je een piepsignaal hoort, de automatische vergrendeling is er dan af. Suc6!

ksie (0) PRO, 20 jaar geleden

klopt wat erik zegt. maar dan moet de wagen op contact staan en niet met lopende motor Als je de zijde indruk met het rode stipje gaan de sloten op slot en op de andere zijde v/d schakelaar is het uitgeschakeld

VEDAT (0) PRO, 20 jaar geleden

ik zou het systeem zo geactiveerd laten, is puur voor de veiligheid. portieren krijgen een signaal boven een snelheid van 20km/h op opslot te springen. zo kan er bijvoorbeeld nooit iemand als je bij de stoplichten staat snel de achterklep/portier openen en waardevolle spullen meenemen

VEDAT (0) PRO, 20 jaar geleden

van binnenuit kunnen de portieren uiteraard wel altijd open, probeer maar.bij steeds meer auto's is dit systeem standaard

gr vedat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.