Renault Clio 1.2 RL: Witte rook, koppakkingen?

Bouwjaar: 1991

Hoi,

Ik heb mijn auto nog niet al te lang, maar er is inmiddels al een accu vervangen, nieuwe (!!!) startmoter en nieuwe banden aan de auto gespendeerd. Ik had afgelopen zaterdag last van witte rook uit de uitlaat en de dag erop stond de auto stil op de afrit van de A50 naar Renkum, Wageningen. Volgens vrienden van me zijn de koppakkingen kapot. Heeft iemand een idee hoe duur het is deze te vervangen?

Rene van der Vegt

Geplaatst door Rene van der Vegt (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Beunhaas (515) PRO, 20 jaar geleden

Is maar 1 pakking bij zo'n clio hoor.......
Kost bij een garage een paar honderd euro.

sarabande99 (0) PRO, 20 jaar geleden

waarom stond ie stil? was ie vastgelopen?

Rene van der Vegt (0), 20 jaar geleden

Oliedruk viel weg en de koelvloeistof was op. Bijgevuld opnieuw gestart en daarna konden we weer verder rijden.

Markvedder (0), 20 jaar geleden

Zou inderdaad kunnen dat de koppaking eruit licht. Heb ik laatst zelf vervangen bij mijn clio. Is voor iemand met ervaring in 8uur gedaan, ga maar na wat dit in een garage kost. De pakking zelf is 41,80 excl BTW.

Rene van der Vegt (0), 20 jaar geleden

Ik heb een prijsopgaaf gevraagd bij een garage: Die kwamen uit op 523 euro incl btw. Ik ga het nu via andere wegen proberen te verhelpen.

Bedankt voor jullie reacties!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.