Renault Laguna: claxon werkt niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 Dci

Vorige week heb ik olie ververst alle filters vernieuwd en de slang van de linker koplampsproeier vastgezet.
Nu werkt de claxon niet meer. Zit de claxon in de buurt van de koplampsproeier ?? Mogelijk heb ik een kabel losgetrokken. De claxon zekering is OK. Hoe zit de claxon drukknop vast op het stuur ? Kan het mogelijk een defect relais zijn, welk relails is van de claxon. Hopelijk kan iemand een paar tips geven zonder dat ik de halve auto eerst moet slopen.

sapi

Geplaatst door sapi (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

joëlcotech (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo Bert,
De claxons zitten inderdaad links onder de koplamp. Als je de bekleding van de wielkuip loshaalt, kan je ze bereiken. Nu deze gaan vrij vaak stuk hoor, of de draaibare doorvoer achter het stuurwiel kan ook de schuldige zijn. Succes!

sapi (0), 15 jaar geleden

[quote=joëlcotech]Hallo Bert,
De claxons zitten inderdaad links onder de koplamp. Als je de bekleding van de wielkuip loshaalt, kan je ze bereiken. Nu deze gaan vrij vaak stuk hoor, of de draaibare doorvoer achter het stuurwiel kan ook de schuldige zijn. Succes![/quote]
Inderdaad de claxon stuk, ik heb niet hoeven te zoeken waar hij zat.
Bedankt voor de tip. B. van Rijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.