Renault Clio: Clio 1.2 slaat soms niet aan

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo.

Ik heb een clio 1.2 van bj 2002 die soms niet aanslaat. De ene keer slaat diemeteen aan en soms na twee keer starten en soms gewoon helemaal niet. Probeer ik het na een uurtje weer dan slaat ie weer aan. Net starte die wel en heb ik een rondje gereden zodat die warm is en dan zet ik em uit en dan slaat die weer niet aan. Ik heb zelf al aan de sleutel zitten denken maar de reserve sleutel is nieuw en met die doet het ook niet. Wat zou dit kunnen zijn?

Groeten Pieter

Pieter Bas

Geplaatst door Pieter Bas (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

AS1 (105), 16 jaar geleden

zoek volgende keer eerst eens op het forum. 9 van de 10 keer kapotte BDP-sensor

teunissen (0), 16 jaar geleden

stekker van de BDP sensor inspuiten met WD 40, die kan het ook zijn.

Pieter Bas (0), 16 jaar geleden

Ik had het forum al helemaal doorgespit. De BDP sensor is het dus niet deze had ik al 2 x vernieuwd omdat dit regelmatig op het forum besproken wordt. Stekkers ook doorgemeten, nagekeken en ingespoten
Het rare is dat de accu soms ook gewoon leeg is en ik heb deze getest en hij is nog prima. Kan gewoon een uur met dimlicht aan staan en start nog vlot. Kabels en massa punten ook al gechekt. Wie o wie heeft er enig idee wat het kan zijn.

Groet Pieter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.