Renault Clio: clio 2001 valt steeds op noodloop

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

ik heb hier een renault clio die valt steeds op noodloop, bij de renault dealer gaf hij het gasklephuis aan, die is reeds vervangen. ik ben naar huis gereden en voordat ik thuis was viel hij weer terug op de noodloop. hij geeft weer het gasklephuis aan, wat zou de storing zijn waardoor hij het gasklephuis steeds opgeeft?

Bmwm-look

Geplaatst door Bmwm-look (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sjaak r (0) PRO, 16 jaar geleden

Bedrading omleggen (vernieuwen) tussen smoorklephuis en de rekeneeenheid.

Bmwm-look (0), 16 jaar geleden

hoi sjaak

ik heb zaterdag met de kabels gespeeld en toen leek het even goed te zijn, maar 1,5 dag later trad het probleem weer op, heb je het vaker meegemaakt dat de kabels niet goed waren?

Groeten ruud

sjaak r (0) PRO, 16 jaar geleden

ja komt wel eens voor.

Bmwm-look (0), 16 jaar geleden

hoi sjaak

ik heb hem vanmiddag naar de garage gebracht. dan mogen ze daar eens gaan zoeken. als het apgelost wordt hoor je het van me. toch bedankt, en ik heb het erbij verteld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.