Renault Clio: Clio bj 2000 start niet meer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1, 2 liter

Hallo allemaal,

Mijn vriendin heeft een clio uit 2000 en sinds een paar dagen een nieuwe autoradio. Pioneer. Deze was niet helemaal goed aangesloten want hij onthield de radiozenders niet en je moest nadat je de sleutel weer had omgedraaid iedere keer "aan" zetten. Ik heb al vaker radios aangesloten en ik dacht dat de fout in de continu stroom en de contactstroom lag. Deze zaten omgedraaid of verkeerd om in de iso stekker tov stekker van renault. Heb deze dus omgedraaid. Er is het volgende probleem ontstaan en heb de hele radio er weer afgehaald. De auto start niet meer. Het ligt niet aan de accu. De moter slaat niet aan. Heb de accu al los gehaald om te resetten, maar dit hielp niet. Zekeringen kloppen. En het lampje van de startblokkering doet ook niets raars. Wie o wie weet mij advies tips of raad te geven..

Groeten,

Niels
Huissen

Nilles88

Geplaatst door Nilles88 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RPJdeWeert (0), 11 jaar geleden

Alle zekeringen gecontroleerd? Al eens geprobeerd om de auto af te sluiten, weer te openen en dan te starten?

Nilles88 (0), 11 jaar geleden

Hallo, alle zekeringen bij het stuur zijn gecontroleerd en ik heb hem al verschillende keren afgesloten en geopend en toen geprobeerd te starten...

Nilles88 (0), 11 jaar geleden

Het is al verholpen. Het zat hem in de sleutels en de startblokkering..

Nilles88 (0), 11 jaar geleden

Het is al verholpen. Het zat hem in de sleutels en de startblokkering..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.