Renault Clio: Clio IV 1.5 DCI Slaat af

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1500

Goedenavond wij hebben hier een renault clio IV 1.5 DCI staan . Deze slaat onder het rijden af wil dan ook niet meer starten totdat de kaart er uit en weer opnieuw erin gedaan word dan start hij weer . Wij hebben de retour op de verstuivers gemeten en deze was minimaal en we hebben de brandstofdrukregelaar vervangen maar nog geen resultaat slaat nog steeds af en de volgende foutcode's hebben wij met de opus uitgelezen deze komen ook steeds weer terug.
DTC 1525: Samenhangend multiplexsignaal van cruiseregeling/snelheidsbegrenzer ?
DTC 0001: regelaar brandstoftoevoer
DTC 0002: regelklep doorstroomniveau (signaal te laag)
DTC 0002: Regelklep doorstroomniveau (parameter aan maximum stop)
Kent iemand dit probleem?

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 4 jaar geleden

Hoewel andere foutcodes heb je hier misschien iets aan...

https://www.problemcar.nl/nl/professiona...

jonny (0) PRO, 4 jaar geleden

Nog steeds bezig met de clio 1.5 dci verstuivers laten testen waren allemaal goed. hoge drukpomp al vervangen. De auto stopt er opeens mee met de vermelding motorschade tee voorkomen,Met de foutcode's DF064, DF001 en de DF002. kan deze fout ook door de ECU komen?

Highway (115) PRO, 4 jaar geleden

Hoe is de massa van het blok. Ik heb gehad met een Ducato. zagend toerental brandstof drukregelaar vervangen was een stuk beter. Wat later komt de klant terug nog niet tevreden. Bij toeval wilde de Ducato ook een paar dagen later ook niet staten en kwamen we op de massa uit. Ook was het zagen ook compleet verdwenen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.