Renault Espace: Coming home verlichting aansluiten op de afstandbediening

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0T 16V

Wil coming home verlichting op de afstandbediening of follow me home verlichting via de binnenverlichting op mijn koplampen.
Dus als ik de afstanbediening indruk open dan moet de voorverlichting gaan branden zodat ik in het donker goed zicht heb.

Graag of het problemen geeft of niet , hoe ik het moet doen of wie het voor mij kan doen en of het ook programmeerbaar is.

bilici

Geplaatst door bilici (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (230), 11 jaar geleden

Op een Renault forum staat daar een heel topic over.
Samengevat (even uit mijn geheugen): het is niet te programmeren in de versies die die optie niet standaard hebben (bv. die van jou).
In het topic wordt beschreven hoe je een schakeling bouwt en aansluit die op het juiste moment de pulsen genereert "alsof je zelf op dat moment aan de schakelaar trekt". Dat is echter alléén iets voor mensen die veel van (auto-)elektronica weten.

bilici (0), 10 jaar geleden

inmiddels dit voor elkaar gekregen door er een timer erop te zetten en de signaal van de afstandbedieng(knipperlichtalarm)
Dit laten doen door een vakman INBOUWSTATION HISSINK in Ruurlo

Verder heb ik led lampjes erop laten zetten wat heel simpel
Als je lichten aan doet gaat deze weer aan maar niet op stadslicht want dan heb ik nog achterlicht erbij

Verder rijd ik nu al 3 1/2jaar op gas en dat Turbo loopt perfect op gas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.