Renault Grand Espace: Constante kleine koersafwijkingen (net als bij rukwinden)

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2. DCI

Wij hebben sinds enige tijd, in toenemende mate, last van plotselinge koersafwijkingen, net zoals je een rukwind ervaart. Je bent constant bezig dit te corrigeren. We hebben zojuist de voorbanden vervangen (die waren versleten, rechts meer dan links), maar dat heeft het probleem niet opgelost.
Het is onverantwoord om nu bijvoorbeeld harder dan 60 te rijden. Heeft iemand een idee waaraan dit ligt? De stuurbekrachtiging lijkt goed te functioneren.
Alvast bedankt.

avdklok

Geplaatst door avdklok (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

Je voorwielophanging en achterwiel ophanging zou ik helemaal laten controleren, dat is zogebeurd. Wellicht heb je ergens een versleten onderdeel (fuseekogel, veerlager bovenin dat springt). Daarna de uitlijning laten controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.