Renault Grand Espace 2005: contact probleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3500, Vermogen (kw): 177

Card en sleutel en start drukknop doen het niet meer na verkeerd aansluiten van start boester.
Andere card en sleutel geplaats maar krijg nog steeds geen contact om het uit te lezen om de andere card en houder in te leren.
Wat kan het probleem nog zijn en beschikken deze auto"s ook een nood knop of schakelaar? Ik kan het namelijk niet vinden op de auto.

bouta_2

Geplaatst door bouta_2 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Als je mazzel hebt, dan is er een (hoofd) zekering doorgebrandt.
Als je pech hebt is er (ook) elektronika beschadigd.

    Aan welke electronica zou u bv denken? - bouta_2 (0), 2 jaar geleden

7seconds (0), 2 jaar geleden

Gaat ie van het stuurslot af als je het contact aanzet? Waarom heb je andere lezer + kaart geplaatst, was er voor het aansluiten van de booster al een probleem. Hoe is het nu met de accuspanning, meten is weten.

bouta_2 (0), 2 jaar geleden

Die gaat wel van stuurslot. Als je op de drukknop druk zou er iets op de dashbord aan moeten gaan om het uit te lezen maar krijg niets te zien. Is er iemand die ernaar zou kunnen kijken voor mij ? Tuurlijk tegen betaling als het lukt hem te starten

bouta_2 (0), 2 jaar geleden

Is er iemand hier die meer van weet om hem te starten ? Tuurlijk tegen betaling

Hans4040 (75) PRO, 2 jaar geleden

Bouta_2, jou tweede topic over dit probleem is verwijderd; het heeft geen zin om telkens een nieuw topic te starten.
Jou vraag is hierheen verplaatst "" Ok ik heb de hoofd zekering gecontroleerd en die is goed.
Bedoel je met electronica de Computer?""

Antwoorden doe je gewoon in het vak hier onder: Jou antwoord hier?

    Ik heb een computer met card en card houder vervangen maar doet het nog steeds niet. Het rood lampje op de dashbord gaat heel snel knipperen als ik de startknop ingedrukt houd - bouta_2 (0), 2 jaar geleden

bouta_2 (0), 2 jaar geleden

Goede dag, is er misschien iemand die mij zou kunnen helpen ernaar te kijken zodat het weer kan starten of de juiste advies geven welke handeling ik nog kan doen? Ik ben van plan om de computer eruit te halen en te laten testen als ik iemand hebt gevonden die dat kan doen. Enig idee welk bedrijf die dat kan?

Heino4267 (60), 2 jaar geleden

Mijn advies is om te stoppen met lukraak onderdelen te vervangen: door het verkeerd aansluiten van de startbooster is waarschijnlijk een stuk draadboom verbrand en/of een computer overleden.
Wat jij nodig hebt is iemand die met Renault-specifieke uitleesapparatuur en het bedradingsschema erbij gaat nameten wat er nog wel werkt en wat niet. Die komt er waarschijnlijk binnen korte tijd achter wat er (allemaal) ontbreekt om de auto te laten starten. Vaak kan je zo iemand het snelst opsporen via een model-specifiek forum.

    Ok dank je wel voor je advies - bouta_2 (0), 2 jaar geleden

willyvan (0) PRO, 2 jaar geleden

inderdaad uitlezen en dan kijken welke er stuk zijn of complete set monteren (heb ik denk ik liggen uit donorauto) maar dan moeten wel alle zekkerringen heel zijn maar is meestal hele klus en zonder veel kennis komt het niet goed

    Klopt ik heb nog niemand kunnen vinden om me te helpen met dit probleem. - bouta_2 (0), 2 jaar geleden
    ... maar "willyvan" heeft wel de bewezen expertise om zoiets op te kunnen lossen! Duss ... - Heino4267 (60), 2 jaar geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door bouta_2 (0), 2 jaar geleden

Auto is naar de sloop. Ik kwam er niet uit en de mensen van de garage ook niet.

Hans4040 (75) PRO, 2 jaar geleden

Dat is ook een oplossing...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.