Renault KANGOO: continu licht brommend geluid onder de motorkap

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K9KA7, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 48

Ik heb sinds kort een continu licht brommend geluid. Als ik gas geef dan blijft het geluid hetzelfde dus lijkt het mij niet van de motor of iets dat aangedreven wordt door de motor vandaan te komen. Als ik het stuur verdraai naar links en rechts varieert het geluid dus dacht ik dat het mogelijk van de stuur bekrachtiging zou kunnen komen. Ik heb het boekje van de auto er op na geslagen en er zou een olie tankje naast het reservoir van de rembekrachtiging moeten zitten maar die zit er bij niet. Vreemd, heb ik een uitvoering met rembekrachtiging zonder voorraad tank . Wie weet wat er mogelijk aan de hand is met mijn auto.

Anouk355

Geplaatst door Anouk355 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Anouk355 (0), 6 jaar geleden

electrische stuurbekrachtiging defect, vervangen en opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.