Renault Laguna: crouse controle

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Ik heb mijn koppeling laten vervangen inclusief de cilinders maar nu doet de crouse control het niet meer wie weet hoe dit komt.
En ik heb ook turbo laten vervangen nu heb ik het ver moede dat er iets lekt ik zie namelijk olie druppels op de straat wat is dan meestal het probleem.

Leeuwen19

Geplaatst door Leeuwen19 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

shakelaar koppelinspedaal afstellen en met de lekkage terug gaan naar degene die de turbo heeft vervangen

Rednose5 (0), 14 jaar geleden

wat betreft lekkage met ABC eens. Wil je dit toch zelf uitzoeken, begin dan bij olie aan en af-voerleiding van de turbo.

Leeuwen19 (0), 14 jaar geleden

[quote=abc]shakelaar koppelinspedaal afstellen en met de lekkage terug gaan naar degene die de turbo heeft vervangen[/quote]
ben terug gegaan naar de garage het lag niet aan de turbo maar het olie filter zat los? dus was binnen 5 minuten klaar.
Maar waar zit die schakelaar is daar makkelijk bij te komen en is het makkelijk zelf op te lossen.

sgm (0), 14 jaar geleden

Duik eens in de voetenruimte aan de bestuurderskant. Volgens mij zit die schakelaar in het interieur. Maar waarom ga je daar niet mee terug naar de garage die de koppeling heeft vervangen? Grote kans dat ze dat ook in 5 minuten voor je oplossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.