Renault Laguna: CV met afstandsbediening werkt niet meer.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

Sinds kort doet de cv het niet meer met de afstandbediening in de sleutel. Ik heb de knoopcelletjes al eens vervangen, dit helpt niet. Het rode ledje knippert wel in de sleutel maar de auto gaat niet op en van slot. Is er een manier om zelf de sleutel weer te activeren oid.

Deze sleutels kunnen toch worden ingeleerd oid. Ik heb namelijk net de dealer gebeld en deze vertelde mij dat er een nieuwe sleutel bijbesteld moest worden. Deze sleutels zouden €100 per stuk kosten excl btw.

cavemania

Geplaatst door cavemania (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cavemania (0), 17 jaar geleden

Afgelopen week zijn we naar de dealer geweest met de auto. De dealer heeft de auto aangesloten aan de diagnose apparatuur. Hieruit bleek dat de computer wel signaal krijgt van de sleutel maar daar verder niets mee doet. De dealer zoekt het probleem in de bedrading of de computer. Het vreemde van dit hele verhaal is dat er 1 sleutel al langere tijd niet meer werkt. Deze sleutel geeft volgens de dealer wel signaal af?

Heeft iemand een idee of dit verhaal klopt?

willyvan (5) PRO, 17 jaar geleden

de decoder geeft bij dit type vaak problemen zit rond de honderd euro ,maar toch ook kans dat een sleutel niet goed is.
evt twee extra handzenders van universele cv monteren is vaak het goedkoopst

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.