Renault Laguna: dakrails voor laguna Van

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9DCI

Ik ben in het bezit van een Laguna station Van (dus met zo'n puist/verhoging op het dak)
Nu moet ik regelmatig lange spullen meenemen (electrabuizen 4m) en als ik die met dit warme weer in de auto vouw dan blijven ze bij de klant rond staan en probeer ze dan maar eens recht aan de muur te monteren.

Nu zie ik regelmatig andere Van stationwagons rondrijden van renault die ondanks de puist/verhoging in het midden toch ook nog dakrails/relingen op het dak hebben zitten.
maar ik kan nooit zo snel zien of het nu gaat om de megane Van of de laguna Van.

Wie zou mij kunnen zeggen of ik ook van de rails op mijn laguna kan monteren?
Dan maak ik zelf wel een paar passende degelijke dwarsliggers en kan ik de buizen gewoon op het dak knopen.

gerritB

Geplaatst door gerritB (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

De Megane Van heeft idd dakrailings. Ik heb overigens nog nooit een Laguna2 Grand Tour Van gezien. Is deze zo via de officiele kanalen geleverd? Informeer eens bij de ombouwer.

Denk je dat de installatiebuizen niet krom gaan door de rij wind?

gerritB (0), 17 jaar geleden

sorry is was in de war met mijn andere auto (Scenic) die is van 2002 de laguna is van nov 2000 dus denk ik nog de 1 uitvoering, maar al wel met de nieuwe motor.
Dat die buizen krom gaan door de rijwind daar ben ik niet bang voor, maar waar zou ik die rail op vast moeten zetten want daar waar zo ongeveer normaal de rail/reging zit begint bij mij de verhoging en dan heb ik alleen nog maar een schuin stukje metaal tussen de verhoging en de deur van zo'n 7 cm.
Ik kan er wel een foto van maken maar wet niet hoe ik die hier kan plaatsen

suc6

gerrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.